Bel direct: 040 2951090

Welkom bij Temco Computers B.V.

Bestellen en retouren

Bestellen:

U kunt bij ons 24 uur per dag winkelen en bestellen via onze webshop. U dient wel als dealer / wederverkoper geregistreerd te staan bij ons. Mocht U wederverkoper zijn en u heeft u nog geen login dan kunt u deze aanvragen via de login pagina. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan de login gegevens voor de webshop.

Wij streven ernaar om alles binnen 24 uur te leveren. Goederen kunnen worden afgehaald bij ons magazijn te Nuenen of wij kunnen dit verzenden met een pakket dienst. Deze keuze kunt u zelf aangeven bij het plaatsen van een order.

 

 

Retouren:

Mocht u een defect product hebben van ons kunt u dit natuurlijk onder garantie claimen.Bij elk product op de website staat de garantie termijn vermeld. Om het defecte onderdeel het snelst bij ons aan te melden kunt u het beste een RMA aanvraag indienen (zie links boven). Na de aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging en kunt u het defecte onderdeel bij ons magazijn afgeven of stuurt u het retour met een pakketdienst. Stuur het pakket altijd gefrankeerd retour, ongefrankeerde zendingen zijn niet verzekerd en worden geweigerd.